Feest kan beginnen

Spread the love

Er was niet veel kans om groot te worden in 2020, maar een van de GROTE deuntjes was ‘Party People’ van CRYSTAL WATERS en DJ SPEN. Ik denk dat het ons deed denken aan wat we misten; om aan dat gevoel toe te voegen, dook het deuntje in de herfst weer op in een hele reeks nieuwe mixen, waarbij de MicFreak Disco-mix alle onderscheidingen won. Met een heerlijk relaxt intro, sfeervol handgeklap, zwiepende strijkers en live gitaar en bas, wist het echt de echte discosfeer te vangen.

Nu bewijst dat je een baas deuntje niet kunt onderdrukken, is ‘Party People’ terug onder ons in een frisse nieuwe mix met dank aan Michael Gray die het origineel kleedt in zoete en heerlijke Philly-smaken. Het glinstert behoorlijk en wordt geleverd met een grote duim omhoog van SJF!

Als je snel bent, is het nu beschikbaar via Traxsource met volledige release op 30 juli. Het label is Quantize.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media