H’atina is klaar voor “Forever”

Spread the love

De in Los Angeles geboren H’atina (spreek uit als Ah-Teena) maakt serieuze herrie met de remix van haar nummer ‘Forever’. Dankzij de gloeiende presentatie van zomerse liefdesvibes, is de timing van zijn aankomst volledig punctueel.

Deze remix, zorgvuldig behandeld door The Realm, concentreert zich op een zoete combinatie van zwoele volwassen soul en Mary J Blige hiphop gelaagd op een canvas van etherische geluidseffecten. En met de intense vocale levering van H’atina voorop, komt deze update van “Forever” – oorspronkelijk te horen op Authentically Me in 2020 – uit als Ashanti van het hoogste niveau voor volwassen mensen.

Bekijk “Forever” – The Realm Remix en laat ons je gedachtenwereld weten.

H’atina – “Forever” (The Realm Remix)”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media