Johnny Britt en Malcolm Jamal Warner kijken naar de “Peace Officer”

Spread the love

We zijn grote fans van zanger en trompettist Johnny Britt sinds de tijd dat hij de helft was van het creatieve duo Impromp2 en we volgen hem sindsdien. Johnny heeft gespeeld met een who’s who van artiesten en heeft hits geschreven voor onder meer Boney James, The Temptations en meer.

Johnny heeft het druk gehad tijdens deze vreemde tijden waarin we ons bevinden, en hij heeft zorgvuldig gekeken naar de situaties waarmee we als land en wereld worden geconfronteerd. En die gedachten komen naar voren in zijn nieuwste single, ‘Peace Officer’.

Johnny vertelt ons: “Met burgerlijke onrust in het land en over de hele wereld heb ik een lied geschreven voor dit moment in de geschiedenis. In deze ongekende tijden van schietpartijen en onrecht door de politie, keek ik door de ogen van de politieagent achter de trekker.”

Emmy genomineerde acteur en spoken word-artiest Malcolm Jamal Warner gasten op de krachtige single, die ook Marcus Williams op drums, Dean Mark op bas en Keith Henderson op gitaar bevat, en met een begeleidende video gemaakt door Johnny met de hulp van Floyd Webb.

Bekijk hieronder “Peace Officer” en verwelkom de geweldige Johnny Britt terug bij SoulTracks.

Johnny Britt feat. Malcolm Jamal Warner – “Peace Officer”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media