Sheena O. Murray is “Send My Love”

Spread the love

We kennen de in Florida wonende zangeres, songwriter en actrice Sheena O. Murray van een reeks stijlvolle ballads, meestal vergezeld van dramatische video’s die haar artistieke gevoel demonstreren. Maar op haar nieuwe single begeeft Sheena zich op lichter terrein en creëert daarbij misschien wel haar meest toegankelijke single.

De in Kingston, Jamaica geboren Murray levert een coole groove in de stijl van de jaren 90 op “Sending My Love”, een nummer dat in de canon van de klassieke Mariah Carey had kunnen staan. En de zangeres pronkt mooi met haar pijpen en reikt behendig het aanstekelijke nummer over een vrouw die haar minnaar elke dag meer mist. Sheena vertelt ons over het lied: “Iemand missen kan vreselijk zijn, maar liefde op zich is zo mooi en het vrijwillig en vrij geven is opwindend. Ik wil dat mensen opstaan ​​en dansen en zich vrij en jeugdig voelen.”

Dit is een geweldige look voor een getalenteerde jonge zangeres die met elke release lijkt te groeien. En we denken dat SoulTrackers het helemaal zal graven. Bekijk hieronder “Sending My Love” en vertel ons wat je ervan vindt.

Sheena O. Murray – “Sending My Love


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media