War Herlaad hun klassiekers op ‘Greatest Hits 2.0’

Spread the love

Maak je klaar, lage rijders: de viering van het 50-jarig jubileum van de oorlog gaat nog steeds goed!

De funklegendes kondigden dit najaar de release van een nieuwe hitscollectie aan. Greatest Hits 2.0, beschikbaar op twee cd’s of twee LP’s op 29 oktober, is een gloednieuwe, carrière-omvattende collectie met alle oorlogsliedjes waar je van houdt, zoals ‘Spill the Wine’, ‘The World is a Ghetto, ” “The Cisco Kid”, “Waarom kunnen we geen vrienden zijn”, “Low Rider”, “Summer” en nog veel meer.

Maar op het volgende onderdeel van het feest hoef je niet eens zo lang te wachten: op 30 juli om 15.00 uur. EST, het YouTube-kanaal van de band, zal een nieuwe special voor het 50-jarig jubileum streamen, met een Q&A met oprichter en frontman Lonnie Jordan en producer Jerry Goldstein, getuigenissen van beroemde fans, een meezinger op “Why Can’t We Be Friends” en meer.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media