Alexander Morris van de Four Tops wint ons met “January”

Spread the love

Hij is al tientallen jaren een actief onderdeel van de muziekwereld, maar veel fans van soulmuziek hebben pas onlangs de naam Alexander “Lex” Morris leren kennen, de huidige leadzanger van het iconische kwartet The Four Tops.

Lex werkt al jaren in de r&b- en gospelwereld als zanger, songwriter en producer, terwijl hij ook als predikant de in Los Angeles gevestigde J. Alexander Morris Ministries leidt. Maar het was een telefoontje van Duke Fakir, mede-oprichter van Four Tops, twee jaar geleden, die Lex naar de voorkant van het podium leidde met een van de beroemdste acts in de geschiedenis van de soulmuziek. En zijn expressieve zang en aanwezigheid op het podium passen als gegoten voor de trouwe Four Tops-fans.

Lex is ook doorgegaan met het opnemen van zijn eigen muziek, en hij heeft een ongelooflijk nieuw album dat een klassieke soulvibe combineert met krachtige berichten die thuiskomen.

Door samen te werken met de legendarische songwriter en producer Dr. Marlin McNichols op het Angel Dove-label van McNichols, heeft Lex ons volledig overtuigd met januari, een schijf die van voor tot achter een winnaar is.

Alexander Morris – januari


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media