Zanger ElJay toont zijn “Need”

Spread the love

Eerder deze maand plaatste actrice en producer Issa Rae een tweet die, afgaande op het aantal ‘likes’ en shares, een snaar raakte (letterlijk en figuurlijk) bij duizenden R&B-fans: “Listening to Mint Condition’s “Breaking my Heart” (sic) en besef dat veel muziek (krachttermen) niet dramatisch en wanhopig genoeg voor mij zijn.” Iedereen die de band heeft gehoord, weet dat hun catalogus veel meer is dan kwetsbare ballads en liefdesjams, dus wat was het punt van Issa?

Te veel artiesten geven meer om seksueel dan lief klinken, of versterken het testosteron in plaats van de tederheid. Dat is de reden waarom The Artist ElJay oren en golven maakt met de single “I Need You”.

Een Kansas City, MO. geboren, ElJay Williams Jr. zette zijn zinnen op het worden van een ster als kind, cultiveerde zijn zang en showmanschip in kerkkoren, toneelstukken en zelfs met het veelgeprezen Kansas Marching Cobras Drill Team, waar hij evenwicht en glans aan zijn vocale vaardigheden toevoegde . Met zijn nieuwste release en de aanbevolen productie van de Grammy-genomineerde Joseph “Jo Blaq” Macklin, gebruikt ElJay zowel gesproken woorden als een boterachtige triller om een ​​vriendschap te beschrijven die in vuur en vlam staat en een verlangen om haar hart te veroveren dat zijn behoefte om te schitteren of te bewegen de menigte: “Als ik alleen in mijn bed ben, heb ik je allemaal in mijn hoofd / waarom liet ik je op ‘lezen’ staan, gewoon proberen mijn brood op te stapelen … Ik zou je liever zien lachen, dan een miljoen dollar verdienen, liever je stem horen dan de menigte laten schreeuwen.”

Vastberaden en ambitieus, ElJay’s nieuwste EP is het hoogtepunt van jaren van intermitterende strijd (gedwarsboomde productiedeals en audities) en vooruitgang (een hbo-opleiding, choreografie, zelf geproduceerde toneelproducties, onafhankelijke films, een EP uit 2013, credits als extra in The Originals, Vampire Diaries, The Hunger Games) en focus op wat hem altijd heeft bemoedigd en gesteund: vermakelijk. Als iemand in staat is levenslange passie en creativiteit in waardige muziek te gieten, dan is het wel The Artist ElJay.

De kunstenaar ElJay – “I Need You”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media