Aanbevolen album: Acantha Lang brengt het allemaal samen op “Sugar Woman”

Spread the love

Een van de geweldige vondsten voor ons in 2021 is de getalenteerde zangeres en songwriter Acantha Lang. De in New Orleans opgegroeide, in het Verenigd Koninkrijk gevestigde artiest heeft de wereld overspoeld met een reeks singles die een beroep doen op haar Southern Soul-afkomst en verfijnde, volledige arrangementen die tegenwoordig moeilijk te vinden zijn.

Na drie hits dit jaar, brengt Acantha nu haar langverwachte debuut-EP Sugar Woman uit. Het bevat het bekende “He Said/She Said”, “Lois Lang” en “What Happened To Our Love”, samen met haar nieuwe single “Sugar Woman” en een geweldige cover van Nina Simone’s “I Wish I Knew How It Would Feel”. To Be Free”, dat regelmatig te horen was in televisiereclames in het VK.

Acantha vertelt ons: “Het uitbrengen van deze EP is een enorme mijlpaal voor mij. Omdat mijn albumrelease werd uitgesteld tot 2022, dacht ik dat dit het perfecte moment was om een ​​kleiner oeuvre uit te brengen, terwijl ik het album afrond. Door dit uit te brengen EP, ik kan mensen meer van mijn geluid laten zien en meer van wie ik ben als artiest en songwriter. Dit is allemaal erg spannend voor mij!”

De hele schijf is een absoluut genot, en we weten dat SoulTrackers de komende maanden naar zal luisteren.

Met trots presenteren we Sugar Woman als ons nieuwste SoulTracks Featured Album. Bekijk het hieronder en vertel ons wat je ervan vindt. Welkom terug, Acantha!

Acantha Lang – Sugar WomanGeef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media