MARCUS MILLER – Legendarische funkartiest en fenomenale multi-instrumentalist

Spread the love

Deze legendarische artiest staat bekend als een fenomenale multi-instrumentalist waar de funk door zijn aderen stroomt. Zijn karakteristieke basgeluid is te horen van op Bill Wither’s Just The Two Of Us tot Never Too Much van Luther Vandross en in nummers van Herbie Hancock, Chaka Khan, Eric Clapton, Aretha Franklin en George Banson, om er maar een paar te noemen. Marcus Miller behoort al jaren tot de internationale muziektop.

Op zijn huidige project, het nieuwe album Laid Back speelt Miller met hedendaagse, urban elementen in zijn muziek. Trap, hiphop, gospel komen voorbij. Samen met zijn band vol jonge talenten, zorgen ze voor een ongeëvenaarde fusie van soul, jazz en funk op het podium.

Maandag 8 november 2021 – Paradiso, Amsterdam

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media