Opkomende zangeres Beth fronten hete R&B-jam van Showship

Spread the love

Oké, deze heeft lang op zich laten wachten. Sinds ik het nummer “Love Hurts” hoorde van de Detroitse zangeres Beth Griffith-Manley, die optreedt als Beth, stond ik te popelen om nieuwe muziek van haar te beoordelen. En die jeuk wordt weggenomen met de leuke nieuwe single “The Greatest Part of Loving You”, een spotlight-single uit de aankomende collectie, Soul School Vol. 1 van Showship Records.

Soul School is een muzikale kijk op schrijver en producer Adell “Showboat” Shavers, een andere Detroit-grootheid wiens verzameling van negen nummers een huis vol geweldige muzikanten bevat, evenals oude SoulTracks-favoriete zangers zoals Lynne Fiddmont en Kimberly Brewer.

Voor ‘The Greatest Part’ zet een hete ritmesectie het feest op gang en opent Beth een knaller van een optreden, versterkt door het coole werk van saxofonist Dave McMurray.

Dit is het soort tijdloze R&B dat zou hebben gewerkt in de jaren ’70, maar net zo fris klinkt in de jaren ’20. Luister hieronder naar “The Greatest Part of Loving You” en bekijk dan het volledige Soul School-project.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media