Tasha Cobbs Leonard brengt vertolking uit van “Lift Every Voice and Sing” | KIJK op Facebook & LUISTER!

Spread the love

Vandaag brengt Grammy, Billboard Music, Stellar en Dove Award-winnende muzikant en songwriter Tasha Cobbs Leonard haar eigen versie van The Black National Anthem uit, “Lift Every Voice and Sing”. Vol meesterlijke vocale runs en emotionele verve, stijgt de stem van Leonard naar de hemel met een boodschap van solidariteit en kracht. Dit opnieuw ontworpen nummer, exclusief beschikbaar op Facebook, komt op een echt cruciaal moment in Leonards leven nadat hij onlangs een nieuwe ouder werd – een tijd waarin de talentvolle zangeres overweegt in wat voor soort wereld haar kind wordt geboren en hoe we een betere toekomst.

Tasha Cobbs Leonard voerde het volkslied oorspronkelijk uit als onderdeel van CNN’s Independence Day Special, Fourth In America. Nieuwscommentator Don Lemon beschreef het onmiddellijk als een “geweldige, aangrijpende prestatie” in de lucht. Bekijk HIER het optreden

In juni bracht Leonard “Gotta Believe” uit, haar eerste nieuwe single van 2021. De track dient als een anthem over het zoeken naar kracht in tijden van aarzeling en onzekerheid. Geopenbaard in een exclusief interview met NPR Morning Edition, “Gotta Believe” is een echt persoonlijk lied voor Leonard, geschreven in een periode waarin zij en haar man werden geconfronteerd met verschillende gewichtige beslissingen in het leven.

In juli behaalde Leonard vier overwinningen bij de Stellar Awards 2021: Song Of The Year, Female Vocalist Of The Year, Contemporary Female Of The Year en Praise & Worship Album Of The Year. Vorig jaar werd Leonard door Billboard uitgeroepen tot Top Gospel Artist of the Decade. De multi-platina artiest heeft een overvloed aan prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder 1 GRAMMY (3 nominaties), 3 Billboard Music Awards (ze was net genomineerd voor nog eens 2 dit jaar), 13 Stellar Awards (inclusief Artist of the Year) en 12 Dove Awards (inclusief Gospel Artiest van het Jaar). Leonard heeft haar veelgeprezen muziek uitgevoerd op Good Morning America, BET’s BLACK GIRLS ROCK!, de Super Bowl Gospel Celebration en nog veel meer.

In 2020 behaalde Tasha Cobbs Leonard twee extra RIAA®-certificeringen: een platina-certificering voor haar hitsingle ‘Break Every Chain’ en een gouden certificering (haar derde) voor de nummer 1 radio-single ‘You Know My Name’. Ze bracht ook Royalty: Live at the Ryman uit, een prachtige compilatie van live optredens gecombineerd met een concertfilm van haar optreden in het legendarische Ryman Auditorium. Het album kwam binnen op #1 in de Billboard’s Top Gospel Albums Chart en een van de nummers met Ciara (“In Spite Of Me”) werd onlangs #1 in de Gospel Airplay-hitlijst.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media