De Principles of Joy zeggen: “Het is een puinhoop geweest”

Spread the love

Het Franse R&B-collectief Principles of Joy, met een klassiek zuiders soulgeluid en een krachtig bandarrangement, bereikt SoulTracks met drie jaar spelen in heel Europa. En met Sarah Ibrahim en Rachel Yarabou die expressieve vocalen verzorgen over de composities van Ludivic Bors en Christelle Amoussou, arriveren de leden als iets bijzonders.

“It’s Been A Mess” vertelt het dramatische verhaal van een vrouw die rouwt om het verlies van haar geliefde na een breuk, en Yarabou zingt het met zo’n treurigheid dat de emoties uit haar diepste lijken te komen. Het effect wordt versterkt door beklijvende achtergrondzang en bandwerk dat passend – maar huiveringwekkend – ingetogen is.

Dit is een geweldige introductie tot een groep van wie we meer willen horen. Bekijk “It’s Been A Mess” en verwelkom Principles of Joy bij CDES.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media