Diquan Julius laat ons “dansen”

Spread the love

Let’s Dance”, de nieuwe single van Diquan Julius, is een nummer met een vroege zomerse sfeer. Het is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten zoals familiereünies, bruiloften of cookouts. De track heeft het soort geluid dat mensen naar de dansvloer trekt — maar ook de wens van mensen om met familie en vrienden samen te komen om te eten, dansen en feesten overstijgt de seizoenen, en dat is nu nog meer het geval. Dus “Let’s Dance” is precies op tijd na wat we hebben meegemaakt.

Julius schreef het lied met de bedoeling mensen aan te moedigen hun zorgen aan de deur te laten, al is het maar voor een paar uur. “Met dit nummer wilde ik echt licht schijnen op de duisternis die onze liefde voor samenkomen en plezier hebben heeft ingehaald. Het is mijn bedoeling om dat gevoel terug te brengen van het kunnen uitnodigen van een speciaal persoon, of het nu je vriend is of iemand die je bewondert, en je geen zorgen te hoeven maken over de beperkingen van de pandemie. Ik wil dat de wereld weer samen danst.”

Het nummer, dat aantrekkelijk kan zijn voor het vaste publiek van de stepper en voor mensen die op zoek zijn naar een fris, nieuw nummer om op te linedansen tijdens de familiereünie, vindt dat Julius en zijn vrouw eindelijk een avond in de stad krijgen na veel te veel dagen en nachten in huis opgesloten. Veel muziekliefhebbers kennen het gevoel. Bekijk hier “Let’s Dance”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media