DJ Jean Maron en vrienden maken een heerlijke “Chocolade”

Spread the love

‘Chocolate’, de nieuwe versie van mixoloog en producer DJ Jean Maron, is nog meer een bewijs dat funk nog veel leven in zijn benen heeft. “Chocolate” is een deuntje waarin DJ Jean Maron zijn draai geeft aan dat verhaal van een man die probeert alle afleiding in een club te doorbreken en degene te zijn die de aandacht trekt van de mokka-schoonheid die iedereen opvalt.

Maron is DJ en dat betekent dat hij als fan, muzikant, songwriter, producer en historicus bij de muziek kan komen. En in iets minder dan vier minuten neemt Maron luisteraars mee op een muzikale reis die begint met de talkbox-funk van Zapp en een geluid uit de jaren 80 dat de gesynthetiseerde funk uit het tijdperk belichaamt. De zang heeft die ouderwetse humor en knipoog-sensueel gedreven door de energieke zang van Marcus Hall, terwijl de arrangementen een steppers set baslijn bevatten.

Er zit een beetje Roger in deze joint, evenals een beetje Bruno Mars. Het zorgt voor een hele hoop plezier. Bekijk hier “Chocolade”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media