Erin Stevenson ziet het allemaal in “Teknicolor”

Spread the love

Er is veel pit en vaardigheid voor een artiest nodig om effectief een tijdloos nummer aan te pakken dat oorspronkelijk werd gepopulariseerd door een tijdloos talent. Hoewel Erin Stevenson al meer dan tien jaar een dagtaak en muziek balanceerde, besloot ze de solo-duik te nemen. In een World Premier Video geïntroduceerd door SoulTracks, herontdekte singer/songwriter Stevenson een van haar grootste inspiratiebronnen, Luther Vandross, met zijn geweldige R&B-jam en carrière die “Never Too Much” lanceerde – met een gunstige ontvangst.

Het jaar ervoor ontving First Listen warm haar blues frosted track “Hangin'” van haar 2017-debuut, Naked, dat voornamelijk gericht was op aanstekelijke funk-workouts. Ondertussen gingen er meer deuren open als een vertrouwde achtergrondstem voor Janet (Jackson), Justin (Timberlake) en zwaaipopiconen uit de jaren tachtig Duran Duran.

Over funk gesproken, Stevenson keert terug naar haar liefste muzikale zone, deze keer in verbinding met Con Funk Shun’s Felton Pilate II – inderdaad een krachtige combinatie. In onze nieuwste First Listen-focus draait co-producer/arrangeur Pilate de klok terug naar de jaren tachtig met “Teknicolor” (Jerningham Entertainment Group). Terwijl de aanstekelijke beats bedoeld zijn om te feesten, handelt Stevensons brutale bezorging een aantal zaken af ​​waarmee een bedriegende minnaar wordt geconfronteerd: “Baby, ga niet over me heen lopen.”

Al met al, de Pilate, GWC & Sea L. Lage productie biedt knallende bas, druipende synthesizers en een rockende gitaarsolo. En die ingrediënten vormen samen nog een winnaar voor Stevensons discografie. Luister in afwachting van haar aankomende cd goed naar ‘Teknicolor’.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media