Hannah Baiardi geeft ons een goede “Reden”

Spread the love

Eerder dit jaar maakten we kennis met de muziek van de in Michigan wonende zangeres, songwriter en pianiste Hannah Baiardi, en we werden onmiddellijk drie decennia teruggevoerd naar het tijdperk waarin de radio gevuld was met intelligente, muzikaal diverse optredens op het soul/jazz-randje, waarvan vele werden overgenomen door het toen opkomende smooth jazz-genre.

Die muziek is tegenwoordig moeilijker te vinden, maar het horen van Baiardi’s nieuwe single ‘Reason’ herinnert ons eraan waarom het in de eerste plaats een snaar raakte. Gedreven door haar akoestische piano en vingervlugge beat, trekt de aantrekkelijk lichte toon van het nummer luisteraars langzaam in de groove. Maar zijn luchtigheid maskeert enigszins een boodschap die heel 2021 voelt:

De strijd is echt
We voelen het elke dag
Weegt ons neer
Moet echt ons gewicht trekken
Om het licht te vinden
Om op de een of andere manier te blijven en te vechten

Of het nu gaat om een ​​liefde die opzij is gegaan of om de afvoer van een te lange pandemie, “Reason” concludeert uiteindelijk dat de beste manier om door een moeilijke periode te komen is met de hand van een vriend: “Volg me als je valt.”

Baiardi’s hese zang past goed bij het arrangement en levert het soort verfijnde, volwassen soul/jazz-juweeltje dat niet oud wordt – zelfs als de moderne radio nog niet is aangeslagen.

Bekijk “Reason” en verwelkom Hannah Biardi terug bij CDES.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media