Michael J. Calhoun, Molotic en BluDazz willen “That Body”

Spread the love

In de afgelopen jaren hebben CDES de naam Michael J. Calhoun leren kennen, en ze hebben zeker gereageerd. De Grammy Award-winnende inwoner van Cleveland is een gitarist van wereldklasse en stichtend lid van Kinsman Dazz (later The Dazz Band) en ging door met The Dazz Band tijdens hun keizerlijke periode, waarbij hij vertrok om zowel zijn solocarrière te beginnen als om met andere acts te werken.

Meer recentelijk heeft Michael gewerkt met zijn band, Kinsman Dazz All Stars (die een paar jaar geleden een grote hit had met de geweldige “Soul Jam”), en heeft hij ook een sterke solocarrière opgebouwd in de gospelwereld, met een reeks van ontroerende singles die hem nog een legioen fans over de hele wereld hebben opgeleverd.

Nu heeft Michael samengewerkt met de hete jazzband BluDazz en zanger Molotic (die ook aan ‘Soul Jam’ heeft gewerkt) om de hitparade ‘That Body’ te maken. Een zacht funknummer met elementen van Zapp en Cameo, “Your Body” herinnert ons aan die blue-lights-in-the-basement slow jams van de jaren 80.

Bekijk hieronder “Your Body” en verwelkom Michael J. Calhoun en vrienden terug bij CDES

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media