Ron Isley en Swizz Beatz bundelen hun krachten op “Harlem” cut

Spread the love

Op een goede dag wil de gemiddelde persoon niet denken aan het einde van zijn of haar leven, maar bepaalde gebeurtenissen, of de verwachting ervan, kunnen iemand doen beseffen hoe kort en broos het leven is. De volgende dag – echt, de volgende minuut – is niet beloofd.

Dat zijn het soort gedachten die worden opgeroepen door onze nieuwste First Listen genaamd “If I Should Die Tonight”, uitgevoerd door de legendarische Ron Isley en Grammy-winnende producer/rapper Swizz Beatz. Het nummer staat op de soundtrack van het tweede seizoen van Godfather of Harlem, een tv-dramaserie met in de hoofdrol Forest Whitaker.

Zoals de titel al doet vermoeden, is “If I Should Die Tonight” een mogelijk afscheid op muziek, een reflectieve terugblik op iemands verleden met het oog op de onzekere toekomst, en een manier om belangrijke gevoelens aan dierbaren te uiten voordat het te laat is. Melodisch gezien zal het nummer – dat een hedendaags rapgevoel heeft – een hiphopfan uit de jaren 2000 bekend in de oren klinken, omdat de achtergrond hetzelfde is als de Jay-Z-hit ‘Song Cry’.

Dit type nummer is een beetje anders dan we van Ron Isley zouden verwachten, maar het is gewoon meer bewijs van zijn bewezen vermogen om met gemak een jonger publiek aan te spreken, niet alleen op het gebied van het hart, maar ook op leven en dood.

Bekijk hieronder “If I Should Die Tonight” en laat ons weten wat je ervan vindt.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media