The Spinners maken van een doo-wop-klassieker een dansjuweeltje

Spread the love

In de jaren zeventig was er geen R&B-zanggroep die heter was dan The Spinners. Met producer Thom Bell aan hun zijde scoorde het kwintet hit na hit en leverde het enkele van de meest elegante Philadelphia soul-albums van die tijd af – LP’s die meer dan vier decennia later nog steeds worden vereerd door soulmuziekfans.

Terwijl ziekte en trieste sterfgevallen van leden de groep hebben achtergelaten met slechts één origineel lid, de grote Henry Fambrough, hebben de Spinners doorgewerkt in concert met een line-up met Jessie Peck, Marvin Taylor, Ronnie Moss en CJ Jefferson. En vorige maand verrasten ze hun fans met hun gloednieuwe album, Round The Block And Back Again.

Hoewel de meeste nummers op het album nieuwe composities zijn die zijn geschreven (of mede geschreven) door producer Preston Glass, neemt het kwintet ook een doo-wop-klassieker aller tijden op. “So Much In Love” was een compositie van George Williams/Bill Jackson die Tymes in 1963 naar de top van de hitlijsten bracht. Het is in de loop der jaren tientallen keren opnieuw gemaakt, met name door All-4-One, die het opnam. terug naar de top in 1993.

Nu nemen The Spinners het nummer vrolijker en leveren ze onberispelijke harmonieën onder een licht danstempo. Dit is een mooie update van een klassieker, en een goede look voor de huidige versie van The Spinners, die samen fantastisch klinken. Bekijk “So Much In Love” hieronder en vertel ons wat je ervan vindt.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media