Yebba draagt ​​haar “Louie Bag”

Spread the love

Welkom terug bij Another Groove, onze serie gewijd aan nieuwe muziek die noch pure soul noch R&B is, maar die elementen van die genres bevat en je oren zal behagen. Deze week hebben we het nummer “Louie Bag” van de artiest Abbey Smith, professioneel bekend als Yebba.

Yebba is een singer/songwriter uit Arkansas over wie de muziekindustrie de laatste jaren zoemt. Haar overwicht begon in 2016 nadat een live SoFar-optreden op YouTube in brand vloog en ze al snel een go-to-gastvocaliste werd voor een breed scala aan artiesten, waaronder Drake, Ed Sheeran, Mark Ronson, Lucky Daye en Sam Smith. Yebba’s onlangs uitgebrachte debuutalbum, Dawn, maakt duidelijk dat ze beslist de echte deal is: ze is een veelzijdige en genuanceerde zangeres, haar songwritinggiften zijn aanzienlijk, en ze is comfortabel in meerdere genres, van pop tot R&B tot hiphop en meer.

Onze aanbevolen track toont Yebba’s gekartelde alt en gastrapper Smino’s snelvuurvers over een verleidelijke, hoofdknikkende beat. Deze staat al bovenaan de hitlijsten in het VK en zal je snel binnenhalen! Genieten ervan.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media