Charlie Wilson en Donny Osmond werken samen aan het leuke “Let’s All Dance”

Spread the love

Na zijn hitduet met Smokey Robinson eerder dit jaar, moeten we toegeven dat we niet hadden verwacht dat het volgende duet waar de legendarische Charlie Wilson deel van zou uitmaken zou zijn met… Donny Osmond?

Nou, dat is precies wat er gebeurde, toen de twee sterren samenwerkten voor “Let’s All Dance”, de eerste single van Osmonds nieuwe album Start Again, een nummer dat de twee samen schreven met een groep andere songwriters.

Net zo verrassend is hoe goed ze samen klinken. Wilson, die schittert in de intermezzo’s van het nummer, had op Instagram gepost: “Ik vond het zo leuk om “Let’s All Dance” op te nemen met de legendarische @donnyosmond,” en toen ik het nummer hoorde, klinkt het zeker alsof ze plezier hebben . De snit is aanstekelijke dansbare pop/soul, en behoorlijk lachwekkend.

Hoewel dit geen samenwerking was die we hadden verwacht, zijn we blij voor beide artiesten. Bekijk hieronder “Let’s All Dance” en vertel ons wat je ervan vindt.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media