Monique DeBose schrijft universele brief over “Brown Beauty”

Spread the love

Monique DuBose is iemand die weet hoe het is om in het midden te staan. Als kind van gemengd ras werd ze vaak door anderen gevraagd om een ​​kant te kiezen en kreeg ze vaak van anderen te horen dat de kant die ze koos niet de goede kant was. Ze moest een besluit nemen om zichzelf volledig te omarmen. Die keuze naleven kan een levenslang werk zijn dat veel mensen nooit voltooien. Als DuBose nog niet het punt heeft bereikt waarop ze die beslissing volledig heeft omarmd, is ze goed op weg en zal ze niet worden tegengehouden.

DuBose’s werk als jazzzangeres, toneelschrijver, actrice, levenscoach en podcast-presentator zorgt ervoor dat ze zich vaak bezighoudt met identiteits- en zelfperceptie. Ze schuwt het niet om die moeilijke onderwerpen aan te pakken, en ze neemt de beladen kwestie van percepties van uiterlijke en innerlijke schoonheid op haar lied “Brown Beauty” aan. Het deuntje is een van de 16 nummers op haar onlangs uitgebrachte en zeer goede volledige album You Are the Sovereign One.

“Brown Beauty” is een liefdeslied voor de fysieke, emotionele en spirituele schoonheid van gekleurde vrouwen. Het deuntje zet de met jazz doordrenkte zang van DuBose in de schijnwerpers, samen met de krachtige teksten van het deuntje door haar te combineren met een spaarzaam arrangement met een piano. Bekijk hier DuBose’s “Brown Beauty”.


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media