Soulzangeres Kari D. Taylor brengt nieuwe single “I’m Moving Up” uit | BEKIJK NIEUWE VIDEO!

Spread the love

De volwassen hedendaagse soul-singer-songwriter Kari D. Taylor heeft de officiële videoclip voor haar single “I’m Moving Up” uitgebracht en zal via Top Notch Music Group nu naar de nationale en Britse radio gaan. Het inspirerende en vrolijke R&B-nummer bevat live instrumentatie en is geschreven door Taylor en Wendell C. Wellman. Geproduceerd door Wellman en Leonard “Lenny” Jones, is de track beschikbaar voor streaming en download op alle digitale platforms.

Taylor, een trotse student van Berklee College of Music, werd in 2019 erkend met een Billboard Music Award voor haar ongelooflijke werk aan Juewett Bostick’s album “Shades of Blu”. Ze richtte een indie-platenlabel op, “Earforce One Records” en bracht haar EP “Fallin’ For You” en drie singles uit.

Kari’s geluid is vocaal vergeleken met een infusie van Chante’ Moore, Whitney Houston en Phyllis Hyman. Ze schrijft veel van haar muzikale invloed toe aan R&B-, pop- en jazzartiesten Michael Jackson, Whitney Houston, Rachelle Ferrell en Phyllis Hyman.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media