Webmoms geeft geboorte aan neosoul gem

Spread the love

De Britse muzikant/producer Karum Cooper – die de naam Webmoms draagt ​​– heeft een griezelig vermogen om geluiden te arrangeren en genres met elkaar te verweven. Dat talent heeft hem in staat gesteld om onlangs een grote buzz over de vijver te krijgen. En met zijn nieuwste single ‘Waiting’ wil Webmoms het momentum van zijn debuut-EP voortzetten en zijn merk en basis opbouwen.

Na het laten vallen van de EP Ruchikar vorig jaar, kreeg Webmoms veel lof van entiteiten zoals Complex UK en Stamp The Mix. Op de hielen van dat succes komt “Waiting”, een midtempo groove die neigt naar hiphop en soul uit de jaren 90. Het is een samenwerking met collega-artiest Maddy, wiens leadzang een aanvulling is op de rap van Webmoms die halverwege het nummer komt. Hoewel hun communicatie varieert, zijn hun inhoud en punten hetzelfde: beide praten over de uitdagingen van een relatie die geen van beide personen echt heeft gedefinieerd. Berichten worden gekruist en intenties zijn onbekend, en het resultaat is een staat van niet zeker zijn van waar elke persoon staat. De teksten zijn herkenbaar voor iedereen die een relatie heeft gehad, en Webmoms en Maddy leveren hun berichten effectief over een nummer dat even soepel en gelaagd is.

Bekijk “Waiting” en duik in de nieuwste single van Webmoms, terwijl we geduldig wachten op zijn tweede volledige project.


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media