Producer Regi Matrix brengt nieuwe single “It’s a Vibe” uit. Ty Juan en Shawdella | BEKIJK NIEUWE VIDEO!

Spread the love

R&B/Soul-muziekproducer en multi-instrumentalist Regi Myrix heeft de officiële songtekstvideo uitgebracht voor zijn single “It’s a Vibe” van zijn onlangs uitgebrachte 10-nummers artiest/producer-samenwerkingsproject getiteld Regi Myrix Presents BlakButtah Vol. 2. De energieke single bevat de vlotte, opwindende zang van onafhankelijke R&B-crooners Ty Juan en Shawndella.

Militair-veteraan, Myrix Media Group CEO en muziekproducent Reginald L. Myricks aka Regi Myrix heeft altijd een liefde voor muziek gehad. Zijn vader speelde gitaar in het huishouden en op 14-jarige leeftijd pakte Regi de gitaar op, speelde lokale optredens in New Jersey en werd uiteindelijk een van de echte stemmen achter de beruchte groep Milli Vanilli. Myrix’ carrière maakte een omweg naar Software Engineering voordat hij zijn weg terug vond naar zijn eerste liefde voor muziek.

In 2006 stapte Myricks weer in de muziek als producer en startte hij samen met zijn broers het label Infinity Worldwide Music. Het bedrijf stond hem toe om muziek te maken voor artiesten die hij tekende, sommige opening voor grote acts zoals Beenie Man. In 2008 verschoof de focus van het bedrijf naar alleen muziekproductie waar hij zijn muziek online zou verkopen en leasen. Snel vooruit naar 2017, Myricks en zijn broer Art Myrix lanceerden een uitloper van Infinity Worldwide Music genaamd Myrix Media Group (MMG), en breidden zich uit naar coaching-diensten voor acteren en modellen.

De zomer van 2018 markeerde de lancering van hun interactieve muzieklicentie- en productiecatalogus. De productie van MMG strekt zich uit over verschillende genres, zoals rock, R&B/soul, pop, soul uit de jaren 70 en het swinggeluid van New Jack uit de jaren 90.

In maart 2019 bracht Myrix twee singles uit waaronder “LowDown” en “Lovin’UP” met Hitmaker Vocalist Noel Gourdin (bekend van zijn Billboard #1 Hit The River). Beide singles gingen naar # 1 in de UK Soul Charts. Het meest recente album BlakButtah ging al twee weken na release naar #1 op de UK Soul Chart.

Myrix is ​​geen onbekende voor succes met een reeks artiestenproductiecredits met:

Lenora Jaye #24 UK Billboard Charts “Giving It Up”
De ziel van Kim Tibbs!” Officiële UK Soul Chart nummer 1 hit; “My Better Side” #1 UK Soul Chart, #1 Mi Soul Connoisseurs chart
Noel Gourdin’s (No Worries Remix with Hil St Soul) #2 Official UK Soul Chart hit
Lovin’UP/LowDown #1 UK SOUL Chart #1 Album BlakButtahVOL1
Lina’s, “Who To Love” #10 Official UK Soul Chart en (DIP) maakte de 50 beste nummers UK
“Beste Vriend” #1 Amerikaanse Indie Soul #55 Billboard Smooth Jazz (BDS)
Blez #1 UK Soul Charts, #1 Mi-Soul Connaisseurs met Blez “MCE”,
Regi Myrix presenteert Hil St. Soul – One Life #1 UK Soul Chart en ook #1 op 4 grote hitlijsten in het VK. Het begint de aandacht van de VS te trekken en wordt nu gespeeld op Music Choice R&B Soul, dat 68,8 miljoen Amerikaanse huishoudens bedient. Jan ging ook in première op Sirius XM –Heart & Soul Radio en was #1 op hun playlist!
Regi Myrix en Noel Gourdin hebben een #1 UK SOUL-single getiteld “Step Into Love”, die nu in de VS wordt gepromoot.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media