Butcher Brown en Alex Isley brengen hulde aan Patrice Rushen

Spread the love

Het blijkt dat “Remind Me” van Patrice Rushen een van de favoriete nummers van Alex Isley is. En alsof de beroemde achternaam niet genoeg is om je te laten weten dat de singer/songwriter een goed deuntje kent als ze het hoort, de kwaliteitsmuziek die Isley de afgelopen jaren heeft uitgebracht – zowel als soloartiest als als medewerker van zwaargewichten in de industrie – is een duidelijk verhaal.

De dochter van Isley Brothers-gitarist Ernie Isley ging de studio in om een ​​versie van “Remind Me” te maken die haar combineert met muzikale kameleons Butcher Brown. Het combineren van dat soort creativiteit kan niet anders dan ons iets geven dat zowel het origineel eert als trouw is, terwijl het er ook in slaagt om enkele unieke Butcher Brown-bloeien op te nemen. Butcher Brown is een kwintet dat al even vertrouwd is met stijlen variërend van hiphop, R&B, funk en jazz. Voor deze cover van Rushens klassieker leunt de band zwaar op de R&B- en jazzlanen op een track die eindigt met een zwoele saxofoonsolo van hoornist en MC Marcus “Tennishu” Tenney.

Ondertussen trakteert Alex Isley de luisteraars op een traktatie terwijl ze haar soepele, sensuele en volwassen vocale kijk op Rushen’s klassieker uit 1982 laat zien. Dit is een samenwerking die is voorbereid op elke gelegenheid en in dit geval was de gelegenheid de verjaardag van Patrice Rushen, die toevallig op de releasedatum van 30 september valt. Bekijk hier de samenwerking tussen Alex Isley en Butcher Brown.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media