Marshella Muzic vertraagt de groove op “U and Eye”

Spread the love

De in Indiana geboren en in LA wonende zangeres, model en actrice Marshella Griffin a.k.a. Marshella Muzic treedt al op sinds ze een pre-tiener was, maar pas nu krijgt de hele wereld de kans om haar talent te horen.

Griffin kreeg in 2017 de diagnose borstkanker en na een jaar behandeling was ze meer dan ooit toegewijd om het leven volledig te leven en haar muzikale gave te bevorderen.

Dat geschenk is volledig te zien in haar eerste soloproject, Moodz, een zware 15 nummers diep. En het komt vooral sterk naar voren op de eerste single van het album, ‘U & Eye’. Met een slepende, gestage beat heeft het door dreamlifebeats geproduceerde nummer een acid jazz-vibe uit de jaren 90, die een chill decor vormt voor de aantrekkelijke leadzang van Marshella.

“U & Eye” past mooi op een afspeellijst naast Incognito of zelfs Soul II Soul, en is een geweldige introductie tot een nieuwe artiest van wie we graag meer horen. Bekijk het hieronder en vertel ons wat je ervan vindt.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media