Mycah Chevalier kan “door je heen kijken”

Spread the love

Of ze nu met schuldig plezier zingt, duetten doet met Vic Frierson of voorop loopt als leadartiest op haar eigen project, Mycah Chevalier heeft altijd een welkom publiek gevonden onder degenen die CDES bezoeken. Een belangrijke reden daarvoor is dat Chevalier een stem heeft die verfijnd, verleidelijk en intiem is.

Het is alweer een tijdje geleden dat Chevalier iets nieuws heeft uitgebracht, maar gelukkig eindigt dat wachten met de release van het luchtige midtempo deuntje “I Can See Through You”. Het nummer dat Chevalier mede schreef, vindt dat de zangeres in haar comfortzone werkt als vertolker van de romantische ballad. Chevalier neemt een sensuele, gemoedelijke sfeer aan, terwijl ze een vlam die is teruggekeerd naar de stad verleidelijk smeekt om afstand te nemen en te erkennen dat ze zich moeten herenigen.

“I Can See Through You” is een nummer waarin Chevalier goede, ouderwetse romantiek omarmt. Producers ECE3 en Dawoud Said matchen de attitude van dat nummer perfect met analoge productiewaarden. De achtergrondzang met Zach Celinder, een multi-instrumentalist uit Kopenhagen, is weelderig en vormt een strak, harmonisch contrast met de emotionele zang van de Chevalier. Celinders werk aan de chromatische mondharmonica geeft het deuntje het gevoel van iets dat Stevie Wonder in die tijd zou hebben geschreven.

Bekijk hier Mycah Chevalier’s “I Can See Through You”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media