Adeline en Kamauu grooven ons op “Stages”

Spread the love

Het is een triest feit van het leven dat getalenteerde en gefocuste vrouwelijke kunstenaars vaak mensen confronteren die hen als een object zien, ondanks al het andere dat ze ter tafel brengen. Multi-instrumentalist, zangeres en songwriter Adeline brengt veel naar de tafel, zoals SoulTrackers in de zomer leerde toen we haar sensuele, mid-tempo ballad “9” op een First Listen lieten zien.

De Frans-Caribische zangeres keert terug met “Stages”, haar nieuwe single van de uitstekende EP Adi Oasis. Het deuntje gebruikt de tactiek om een ​​verhaal te omhullen met een serieuze boodschap binnen een springerig en vrolijk muzikaal arrangement dat Adeline levert in een jazzy vocale uitvoering die gewoon stijgt. Het verhaal is gecentreerd rond een studiodate waar de gefocuste Adeline wordt geconfronteerd met een ingenieur of een producer die van plan is een ander soort date te maken. Adeline en haar medewerker, hiphopartiest KAMAUU, hebben er geen deel aan.

Ze zijn er om zaken te doen en ze vertellen hem dat hij dat kan afhandelen of afgerekend kan worden. “Ik probeer gewoon serieus te zijn / Ik probeer geen stereotype te zijn / Nee, ik ijl niet / Ik weet wanneer ze me leugens vertellen”, zingt Adeline tegen het einde van het nummer. Het nummer geeft beide kracht omdat het Adeline laat zien als een zangeres die haar waarde kent en bereid is om voor zichzelf op te komen, terwijl KAMAUU’s rap hem presenteert als een bondgenoot die ingrijpt wanneer hij getuige is van het ongepaste gedrag. “Stages” is een goed en actueel nummer van een getalenteerde artiest. Bekijk het hier.


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media