Cornell CC Carter neemt ons mee naar het “Next Life”

Spread the love

Mensen die deze site volgen de razendsnelle solocarrière van Cornell “CC” Carter al een half decennium, maar de getalenteerde zanger en songwriter betaalde zijn contributie vele jaren daarvoor, eerst in clubs in de Bay Area, terwijl hij ook een A werd -lijst ondersteunende zanger voor sterren in de hele VS

Maar met zijn album In The Moment uit 2016 bewoog Cornell zich naar de voorkant van de indie-soulklasse, won de SoulTracks Readers’ Choice Award als beste nieuwe artiest en begon een reeks succesvolle albumreleases. Zijn bekendheid is aan beide kanten van de Atlantische Oceaan toegenomen, omdat zijn expressieve zang en melodieuze liedjes muziekliefhebbers hebben geboeid.

Dat alles leidt tot zijn meest verwachte album tot nu toe, het gloednieuwe Next Life. Een instant klassieker die teruggrijpt naar vroegere soulparels van Marvin en zelfs de funk van groepen als Cameo, Next Life is het soort volwassen soulalbum waar we gewoon niet genoeg van horen op de radio. Maar het is op de goede plek voor SoulTrackers over de hele wereld. Het bevat zelfs een eerbetoon aan wijlen, geweldige Johnny Wilder van Heatwave: een zoete cover van “Sho Nuff Must Be Love”.

Fans zijn al massaal toegestroomd naar de eerste single, “Not Possible”, en nu presenteren we met trots de rest van Next Life, als ons nieuwste SoulTracks Featured Album. Het is een van de beste schijven die je dit jaar zult horen. Bekijk het hieronder.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media