De SOS Band raakt helemaal in de war bij nieuwe release

Spread the love

Er waren niet veel bands die heter waren in de jaren tachtig dan Atlanta’s eigen SOS Band. Met een mand vol hits als ‘Take Your Time (Do It Right),’ Just Be Good To Me’, ‘Just the Way You Like It’, ‘Tell Me If You Still Care’ en hun beat-heavy meesterwerk, “Finest”, hielden ze fans aan het springen met een geweldige mix van funkbeats en geweldige zang.

Een tijdje geleden waren we vereerd om de wereldpremière te presenteren van een geweldige terugkeer voor de band, “Just Get Ready”. Het werd een van onze meest populaire First Listens en maakt sindsdien deel uit van de concerten van de groep.

Welnu, nu is “Just Get Ready” terug in de vorm van drie hete nieuwe remixen. We graven vooral de Ben Liebrand Funky House Remix, zeven minuten danstastisch SOS-plezier, dat je zeker in beweging brengt.

Bekijk deze nieuwe mix van “Just Get Ready” en welkom terug The SOS Band.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media