Frank McComb en Kathy Kosins laten ons onszelf “knijpen” met vreugde

Spread the love

Samenwerkingen in de muziek kunnen voortkomen uit verschillende verbanden. Sommigen komen van artiesten die hetzelfde label delen, anderen kunnen komen vanwege de locatie of het werken met vergelijkbare producers. In de 21e eeuw, waarin internet en technologie muren afbreken, kunnen sommige samenwerkingen voortkomen uit toevallige virtuele ontmoetingen. Dit is het geval voor Frank McComb en Kathy Kosins, aangezien een verbinding via sociale media resulteerde in een ultieme persoonlijke schrijf- en opnamesessie. , De vrucht van deze ontmoeting is hun nieuwe duet, “I Gotta Pinch Myself (I Must Be Dreaming).”

Met muziek geschreven, geproduceerd, gemixt en gemasterd door McComb en teksten geschreven door Kosins, is “I Gotta Pinch Myself” een mooie en melodieuze midtempo-snit die beschrijft hoe een relatie zo geweldig kan zijn dat het te mooi voelt om waar te zijn – de soort dat je de haak laat zingen “Oh I….moet mezelf knijpen want ik moet dromen.”

Vocaal voelt het samenspel tussen de twee artiesten organisch en niet geforceerd aan, en geeft elk van hen de ruimte om hun respectievelijke fanbases te laten zien wat hen jarenlang zo waardevol heeft gemaakt voor de soul-, jazz- en R&B-genres. Bovendien wordt in dit nummer superieur muzikaal vakmanschap gevonden in de vorm van de geweldige Najee die een pittig sax-optreden levert, terwijl David P. Stevens het allemaal complimenteert met zijn gitaarwerk.

“I Gotta Pinch Myself (I Must Be Dreaming)”, dat deze maand uitkomt, is een nummer dat fans van zowel Frank McComb als Kathy Kosins zullen koesteren, en dient als bewijs dat er in deze nieuwe wereld geen grenzen zijn aan hoe geweldig muziek kan worden geboren en gecreëerd.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media