Lina Nikol wil dat je weet “Wie ik ben”

Spread the love

Met een kleine twee minuten en vijfenvijftig seconden bereikt Lina Nikol’s “Who I Am” wat het moet doen. Zoals de titel van haar onlangs uitgebrachte album sneed, vormt de dromerige, Rhodos-zware ballad een comfortabel thuis voor de Bulgaarse singer-songwriter, die neo-soulversieringen en de helderheid van Brandy gebruikt om een liefdesbrief te creëren die resoneert met liefhebbers van soepele, verfijnde ziel. In de sexy slow jam worden teksten van forevermore romance getoond: “You know who I am/My love, my heart my inspiration/My dream, my soul, my everything.”

Nikol, die onlangs werkte met R&B-veteraan Frank McComb, is volledig in opkomst en bloeit op tot haar eigen unieke aanwezigheid. En we zijn helemaal weg van het werk dat ze op het canvas van de hedendaagse R&B legt, met “Who I Am” als een muzikale openbaring.

Bekijk dit aanbod van Nikol en laat ons weten wat je ervan vindt.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media