Neo-Soul/Gospel-zangeres Cynthia Jones brengt nieuwe muziekvideo uit voor “Ain’t No Half Steppin”

Spread the love

The Queen of Neo-Soul/Gospel is terug met een super soulvolle en hypnotiserende sonische single! Cynthia Jones is een drievoudig Stellar Award en drievoudig Grammy®-genomineerde zangeres en songwriter. Ze brengt vlotte arrangementen met een vleugje sass en altijd met de compromisloze boodschap van Christus.

Cynthia heeft haar hernieuwde geest en frisse creatieve energie in haar nieuwe single “Ain’t No Half Steppin” gestopt. Producer Sean Keys laat Cynthia’s soul-, jazz- en gospelroots doordrenken met een funky groove met een positieve vibe.

Cynthia heeft nu de officiële videoclip voor “Ain’t No Half Steppin” uitgebracht. Videoregisseur Christopher Bailey legt Cynthia’s charismatische optreden vast naast een verhaallijn van Cynthia’s toewijding om zich onbeschaamd volledig in te zetten voor het Woord van God.

“Ain’t No Half Steppin” toont echt Cynthia’s lyrische eerlijkheid verpakt in muzikale uitmuntendheid. Ze is een doorgewinterde artieste met een oprecht hart voor mensen en is aanstekelijk met liefde, zorgzaamheid en vriendelijkheid.

Je kunt haar aanstekelijke geest verspreiden door de muziekvideo ‘Ain’t No Half Steppin’ nu op YouTube te bekijken en te delen. De single is verkrijgbaar bij alle digitale muziekwinkels. Abonneer je op Cynthia’s YouTube-kanaal en vang de sfeer met “Ain’t No Half Steppin!”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media