NIEUWE STEM! Zangeres Dana Williams brengt officiële videoclip uit voor nieuwe single “Let Me”

Spread the love

Vandaag brengt de in LA gevestigde singer-songwriter Dana Williams een visual uit voor haar nieuwe single ‘Let Me’, een flirterig nummer over de angst en opwinding aan het begin van een relatie. Zwijmelend van jazzy nonchalance en enorme emotie, plaatst de video, geregisseerd door @Hustlecake (Khalid, Wiz Khalifa), Dana’s vocale en lyrische subtiliteiten centraal. Williams schreef het nummer samen met Jack Laboz, die ook het nummer produceerde.

“Het opnemen van de videoclip ‘Let Me’ was zo’n leuke ervaring”, zegt Dana. “De regisseur Alex Di Marco huurde een black box-studio en dat was echt gaaf. Hij speelde met primaire kleuren met een gele jurk tegen blauwe gordijnen. Het was heel leuk om dit nummer op een podium te kunnen spelen, aangezien het zo lang geleden is dat ik live heb opgetreden.”

In de afgelopen jaren heeft Dana een fervent aanhang gekregen door sierlijke urgentie te combineren met ontwapenend intieme songwriting – een dynamiek die haar single “Honey” op Spotify’s Fresh Finds-afspeellijst deed, met tot nu toe meer dan 5 miljoen streams. Met haar hypnotiserende vormveranderende R&B-ras – symfonische maar rauwe, ingetogen maar impactvolle, zwaarmoedige maar transcendente, maakt Dana zich op voor een enorme close-out tot 2021 met een hele reeks singles die op het punt staan ​​te worden uitgebracht.

Williams groeide op in LA en New York en begon voor het eerst te experimenteren met songwriting op de middelbare school, vaak in samenwerking met haar vader, wijlen David Williams, een ritmegitarist die optrad op iconische nummers als Madonna’s “Like A Prayer”, Stevie Nicks’ ” Stand Back’ en Michael Jackson’s ‘Billie Jean’. Naast het aanscherpen van haar vocale vaardigheden met de hulp van haar grootmoeder (een bigbandzangeres die optrad met Vic Damone), onderging Williams een training in klassieke fingerstyle gitaar. “Ik zag hoe voldaan mijn vader was toen hij in de studio of op het podium stond, en zijn passie inspireerde me om ook muziek te maken.”

Binnen een jaar na het boeken van haar eerste show maakte Williams haar debuut met The Lonely One – een EP uit 2013 waarvan het openingsnummer ‘Keep Me Waiting’ de onderscheiding verdiende als de enige originele vocale compositie in de met een Oscar bekroonde film van Damien Chazelle. Whiplash.” Toen ze in 2015 haar tweede EP Let’s Fall afleverde, verlegde ze haar aandacht naar het uitbrengen van singles en bracht ze meer dan een jaar lang een nummer per maand uit. Ze verscheen ook als een artiest samen met Aminé op Rejjie Snow’s “Egyptian Luvr” – een single die tot nu toe meer dan 20 miljoen streams op Spotify heeft verzameld.

Blijf ons volgen voor meer muziek van Dana dit jaar.

OVER DANA WILLIAMS:

Dana heeft het zeldzame vermogen om de tijd te buigen en een slecht gevoel om te zetten in iets onmogelijk moois. Dana’s debuut – The Lonely One – in 2013, wiens track “Keep Me Waiting” de onderscheiding verdiende als de enige originele vocale compositie in Damien Chazelle’s Oscar-winnende film Whiplash. Haar tweede album Let’s Fall featuring Fooling Myself werd uitgebracht in 2015. Ze heeft sindsdien samengewerkt met vele artiesten van hiphop zoals Freddie Gibbs, Boogie (Sunroof) en Rejjie Snow (Egyptian Luvr (feat. Aminé en Dana Williams)) tot elektronische acts zoals MELVV (Lifeline), Fakear (Give Me a Sign) en AKA Block (Roses) die miljoenen streams vergaren.
Fotocredit: Davida Williams

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media