Sargent Tucker levert “Nog een” jam voor ons

Spread the love

Al enkele jaren lachen en zingen we mee met het werk van songwriter, zanger en gitarist Sargent Tucker. Sargent wordt vereerd vanwege het maken van aanstekelijke muziek die mensen een goed gevoel geeft, en zijn vele fans kijken uit naar al zijn nummers.

Die fans – en enkele nieuwe – zullen zijn nieuwste single, ‘One Thing Leads To Another’, zeker leuk vinden. “One Thing” heeft een met hoorns gevulde, klassieke R&B-sfeer en misschien zelfs een vleugje Earth Wind & Fire. Gevuld met attitude en funk, het is een nummer dat je op je stoel brengt en waarvan we denken dat SoulTrackers zal voelen.

Sargent vertelt ons over het nummer: “In ‘One Thing Leads To Another’ worden de uitdrukkingen van zowel vreugde als pijn geïllustreerd. De teksten onthullen complexiteit van relaties; hoe onschuldig gesprek verwachtingen kan creëren. We zeggen ‘hallo’ wanneer we elkaar ontmoeten , maar als het oprecht is, kan het tot iets meer leiden.”

“One Thing Leads to Another” is onze nieuwste Choice Cut. Bekijk het hieronder en verwelkom Sargent Tucker terug bij CDES.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media