Britse zanger Kenny Thomas opgenomen in ziekenhuis met COVID

Spread the love

Muziekfans over de hele wereld bidden voor de gezondheid van de geliefde Britse zanger en songwriter Kenny Thomas. Thomas’s manager plaatste op sociale media: “Het is met grote spijt dat ik de ongelooflijk moeilijke en verwoestende beslissing heb genomen om de 30-jarig jubileumtour van Voices uit te stellen omdat Kenny positief testte op Covid en zijn huidige gezondheidssituatie.”

Hij volgde met een tweede, meer zorgwekkende post: “Kenny is erg onwel en werd vanmorgen opgenomen in het ziekenhuis waar hij nauwlettend wordt gecontroleerd. Op dit moment kan hij niemand via telefoon of e-mail beantwoorden, dus neem op dit moment alstublieft geen contact op. We houden u op de hoogte, waar en wanneer we kunnen. Zeer gewaardeerd.”

Hoewel hij slechts een beperkte exposure had in de Verenigde Staten, brak Kenny Thomas in de jaren ’90 de Britse scene binnen als een van de hete jonge pop/soul-artiesten.

Thomas bereikte voor het eerst de hitparade in 1991, met een cover van The Gap Band’s 80s-hit “Outstanding”, waarmee hij naar de Britse Top 20 kwam. Het begon een reeks hits die een half decennium duurden, waaronder de Top 10 “Thinking About Your Love”, ” Best of You’ en ‘Trippin’ On Your Love’. Ook zijn albums Voices en Wait For Me waren een hit.

De hits vertraagden voor Thomas toen het nieuwe millennium aanbrak, maar hij bleef opnemen, wat in 2005 enige bijval kreeg voor Crazy World en Breathe in 2011. Hij diende ook als leadzanger voor een herenigd Living In a Box in de latere ‘ 10s.

In 2018 beklom een ​​Nigel Lowis-remix van Thomas’ ondergewaardeerde 2011-release “Your Love” de R&B-hitlijsten en herinnerde luisteraars opnieuw aan de rijke catalogus van Thomas’ releases door de jaren heen.

We zullen allemaal bidden voor een volledig herstel voor Kenny Thomas en de kans voor zijn vele fans om hem binnenkort weer op het podium te zien.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media