Inspirerende zangeres De’Leon brengt nieuw album “Life Is…” uit | LUISTER naar de nieuwe single “Life is Better”!

Spread the love

De bekroonde, in Atlanta gevestigde inspirerende artiest, acteur en ontwerper De’Leon is terug met zijn tweede album, Life Is… Dit project zet zijn samenwerking met Enon Music Group (EMG) voort en wordt gedistribueerd via SONY Orchard. Het 12-track album staat vol met knallende urban tracks, hartverscheurende ballads, een house-dansnummer en inspirerende nuggets die je aan het denken en bewegen zetten.

De’Leon zet de opwaartse slinger voort van zijn inaugurele project ‘Church Boy Soul’ en is verheugd om met de wereld te delen wat er tijdens de wereldwijde pandemie is ontstaan. “Veel mensen sloten zich af uit angst tijdens de COVID-19-pandemie. Ik koos ervoor om die vrije tijd te gebruiken om echt mijn innerlijke gedachten te verzamelen en na te denken over dit ding dat we LEVEN noemen. Ik wilde ook heroverwegen en opnieuw vormgeven aan wat we zien als inspirerende muziek in de 21e eeuw.”

De’Leon schrijft zijn voortdurende succes toe aan de persoonlijke verzorging die hij heeft ervaren van verschillende industriegiganten, waaronder Ricky Dillard, Dewayne Woods, Vashawn Mitchell, Shirley Caesar, Byron Cage, Dorothy Norwood, Velmer Watkins, evenals hiphopartiesten zoals Dungeon Family en pop icoon Celine Dion.

Life Is… is geproduceerd door DLumar, Travis Malloy en Keddrick Gatson met speelfilms van wijlen Duranice Pace, Coriology en het schrijftalent van Grammy-genomineerde artiest Mykal Kilgore. Beide singles “I Got It”, geschreven door Kilgore en de remake van “Keeper” van Bishop Eric McDaniels met Pace, oogstten nationale bekendheid tijdens hun release.

Life Is… is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media