De Whispers zeggen: “Het is te lang geleden”

Spread the love

Als het gaat om de harten van liefhebbers van soulmuziek, zijn er niet veel acts die een specialere plek hebben dan The Whispers. En hun miljoenen fans verheugen zich vandaag nu de groep “And The Beat Goes On” een nieuwe single heeft uitgebracht – de tweede van een gepland aankomend album.

“It’s Been Too Long” is geschreven door Derrick E. Pearson en werd oorspronkelijk opgenomen door wijlen, geweldige Al Johnson. Maar met producer Magic Mendez bij de hand, geven de Whispers er hun eigen unieke draai aan in 2021.

De afwisselende leadvocalen van Walter en Scotty Scott gecombineerd met harmonieën van Leaveil Degree geven dit midtempo juweeltje een klassiek Whispers-geluid, en de single zal zeker oude fans bevallen.

Met trots presenteren we de wereldpremière van dit nummer voor SoulTrackers. Bekijk “It’s Been Too Long” en verwelkom de machtige Whispers terug naar CDES.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media