Earth Wind & Fire werkt samen met Lucky Daye aan nieuwe videoclip

Spread the love

In augustus waren we verheugd om met SoulTrackers de nieuwe release van de legendarische Earth Wind & Fire te delen met de rijzende R&B-ster Lucky Daye. De single, genaamd “You Want My Love”, is geproduceerd door Babyface en is een update van EWF’s klassieker “Can’t Hide Love”, een hoofdbestanddeel van het album Gratitude van de groep.

Daye neemt de eerste leadzang voor zijn rekening en levert nieuwe teksten die extrapoleren naar het klassieke origineel. Maar dan komt dat glorieuze refrein, wat leidt tot afwisselende leads op een krachtige tweede versie die helemaal magisch is.

En nu hebben Lucky en EWF zojuist de videoclip voor het nieuwe nummer uitgebracht. Met iets meer dan drie minuten eindigt “You Want My Love” sneller dan ik wilde, wat een geweldig teken is dat het Mission Accomplished was voor de twee acts. Bekijk deze smakelijke combinatie op “You Want My Love” hieronder en vertel ons wat je ervan vindt.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media