Hall & Oates “Live at The Troubadour” komt naar 3LP Vinyl collectie

Spread the love

Rock and Roll Hall of Famers en het best verkopende duo in de muziekgeschiedenis, Daryl Hall en John Oates, brengen ‘Live At The Troubadour’ voor het eerst ooit op vinyl uit.

Het album, dat op 26 november (Black Friday) in 3LP-vinylformaat in de schappen zal verschijnen, is een verzameling live, uitgeklede klassiekers, waaronder hits als ‘You Make My Dreams’, ‘Maneater’, ‘Sara Smile’ , en nog veel meer. Daarnaast wordt het album ook uitgebracht in 2CD-formaat en kan het hier op DSP’s worden gestreamd.

John Oates legt uit; “Het spelen van de Troubadour in LA is al 64 jaar een overgangsrite voor live muzikanten en Daryl en ik speelden onze eerste show daar, de opening voor wijlen de grote Harry Chapin in 1973. Door de jaren heen hield ik er altijd van om shows te zien en rond te hangen daar met muzikanten en vrienden…om terug te keren om in 2008 weer te spelen, was een volledig cirkelmoment voor mij en de sfeer was geweldig.’

‘Live At The Troubadour’ werd oorspronkelijk uitgebracht in cd- en dvd-formaat in 2008, maar dit is de eerste keer dat het album voor fans beschikbaar is in vinylformaat – en het klinkt groter, beter en iconischer dan ooit! Deze release draagt ​​bij aan de uitgebreide en zeer succesvolle discografie van Daryl Hall en John Oates, die nog steeds resoneert met bestaande en nieuwe fans over de hele wereld.

Terugkijkend op de opgenomen shows, voegt Daryl Hall er grillig aan toe; “Het is altijd interessant om terug te keren naar de plaats delict.”

Daryl Hall en John Oates blijven een enorme inspiratiebron voor enkele van ’s werelds meest succesvolle hedendaagse artiesten, van The xx tot Kanye West, die allemaal hits van het formidabele duo hebben gesampled. Een van de meest gesamplede artiesten van vandaag, hun impact is overal te horen, van harmonieën voor jongensbands, tot neo-soul tot rap-rock fusion.

In 2014 werden Daryl Hall en John Oates opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, een prestatie die wordt geëvenaard door hun legendarische discografie, supersterstatus en een reeks monsterhits die vijf decennia beslaan.

LIVE AT THE TROUBADOUR’ TRACKLIST:

Triple LP

A1 – Everything Your Heart Desires
A2 – When the Morning Comes
A3 – Family Man
B1 – Say It Isn’t So
B2 – It’s Uncanny
B3 – Had I Known You Better Then
B4 – She’s Gone
C1 – Getaway Car
C2 – Cab Driver
D1 – One on One
D2 – Sara Smile
D3 – Maneater
E1 – Out of Touch
E2 – I Can’t Go for That
E3 – Rich Girl
F1 – Kiss on My List
F2 – You Make My Dreams
F3 – Abandoned Luncheonette
F4 – Private Eyes

2CD

Disc 1:

1. Everything Your Heart Desires
2. When the Morning Comes
3. Family Man
4. Say It Isn’t So
5. It’s Uncanny
6. Had I Known You Better Then
7. She’s Gone
8. Getaway Car
9. Cab Driver

Disc 2:

1. One on One
2. Sara Smile
3. Maneater
4. Out of Touch
5. I Can’t Go for That (No Can Do)
6. Rich Girl
7. Kiss on My List
8. You Make My Dreams
9. Abandoned Luncheonette
10. Private Eyes

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media