Regi Myrix, Ty Juan en Shawndella geven ons een jam

Spread the love

Wanneer een producer/muzikant de gave heeft om de juiste vocalisten te vinden bij het maken van unieke muzikale kunstwerken, kunnen de eindresultaten uitgroeien tot een kenmerkende carrière. En de getalenteerde Regi Myrix heeft dat talent gehad, wat resulteerde in een reeks #1-hits in de UK Soul Charts met bijdragende vocalisten zoals Noel Gourdin en Hil St. Soul.

Sinds 2017 kan de in New Jersey geboren Myrix zich meer concentreren op zijn eerste liefde na jarenlang jongleren met de industrie met dagbanen. En met zijn scherpe en heldere producties heeft hij een oeuvre afgeleverd dat wordt benadrukt door gegroefde edelstenen, geaccentueerd door zang gevuld met zoete soulvolle vrolijkheid. Myrix’ nieuwste full-length, Blak Buttah Vol. 2 bruggen oude en nieuwe steppers, en disco, gegooid met een snufje funk.

Alle nummers op Blak Buttah Vol. 2 zijn gericht op een positief standpunt. In de nieuwste aflevering van First Listen voegt het singer/songwriter-duo, Ty Juan en Shawndella, zich bij Myrix op “It’s a Vibe”, waar de bas en beats en de jaren negentig-vibe de luisteraar verleiden tot een losgeslagen feestgroove uit de jaren negentig.

Passend bij Blak Buttah Vol. Het positieve thema van 2, “It’s a Vibe”, richt zich op het verlichten van de stress van het dagelijks leven: “Ik ben in mijn element / ik vind het echt geweldig / liet al mijn zorgen achter / omdat ze allemaal niet relevant zijn.” Tegenwoordig biedt alles dat lijkt op “It’s A Vibe” een broodnodige omweg. En we mogen Myrix bedanken voor deze openbare dienst. Beluisteren!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media