All-star Detroit collectief brengt muzikaal eerbetoon aan The Temptations

Spread the love

“Oh, How I Love That Songs” van Mike Sanders is een eerbetoon aan zijn favoriete zanggroep aller tijden, The Temptations. Dit oprechte eerbetoon dat het geluid van de vijfstemmige harmonie en weelderige instrumentale arrangementen terugbrengt die de muzikale fantasieën van The Tempts begeleidden, dient echter ook als een eerbetoon aan Detroit’s erfenis van geweldige vocale groepen.

Sanders krijgt een backing vocal assist van twee andere legendarische vocale groepen, Enchantment en The Prolifics. Fans van soulmuziek kennen Enchantment. Degenen buiten Detroit kennen The Prolifics misschien niet, maar die vocale groep is legendarisch in Detroit.

Sanders zingt dit liefdevolle eerbetoon aan The Temptations vanuit het standpunt van een persoon die zich herinnert hoe ze die vijf mannen in locaties in de Motor City hebben zien wonen toen The Tempts op het hoogtepunt van hun krachten waren. De kracht en eerlijkheid die hij aanbrengt in de teksten die hij schreef, getuigt van de indruk die het zien van The Temptations Live en het horen van die platen op het leven van Sanders had.

“Oh, How I Love That Songs” is een kwaliteitsvertegenwoordiger van het genre van de tribute-songs. Het heeft alles, van de instrumentale licks die The Funk Brothers op die nummers zetten – bekijk de gitaarriff die een eerbetoon is aan Robert White, die de gitarist was op “My Girl” – tot de weelderige en strakke achtergrondharmonieën van Enchantment en The Prolifics. Sanders nagelt het absoluut met deze. Bekijk hier “Oh, hoe ik van die liedjes hou”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media