Alle “Ogen” zijn gericht op Candi Staton en Shibashi

Spread the love

Nieuwkomer Shibashi werkt samen met de legendarische Candi Staton voor een authentiek aantrekkelijk nieuw dansnummer, ‘Open My Eyes’. De vooraanstaande zanger voegt precies de juiste mix van houding en understatement toe aan het volkslied van eigenwaarde en veerkracht, terwijl Shibashi’s productie op de jaren 90 geïnspireerde ritmes versmelt met soulvolle keyboardmelodieën.

Staton heeft de afgelopen vijf decennia naadloos de velden van R&B, gospel en disco doorkruist en is in haar element om de krachtige lijnen van “Open My Eyes” te leveren met haar kenmerkende overtuiging.

Het is een veelbelovende introductie tot Shibashi, en je kunt alleen maar hopen op een voorproefje van wat er gaat komen van een zanger van wie we allemaal graag vaker zouden horen. Open je oren voor deze opmerkelijke samenwerking hieronder en laat ons weten hoe het je raakt!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media