DARE Records presenteert nieuwe vakantie-EP “A Countdown to Christmas” (heruitgave) | LUISTEREN!

Spread the love

DARE Records brengt zijn vakantieaanbod opnieuw uit DARE Records Presents ‘A Countdown To Christmas’ met Keke Wyatt, Juan & Lisa Winans, Shontelle Norman-Beatty en Travis Malloy. Live opgenomen in het Hard Rock Café in Atlanta, Georgia, DARE Records voorzitter en CEO Michael-Anthony Taylor produceerde de vijf nummers tellende EP. Het project is nu overal beschikbaar op streaming- en downloadplatforms.

‘A Countdown To Christmas’ is een verzameling unieke, inspirerende uitvoeringen die de feestdagen vieren. Deze opname is een hartverwarmende viering van artisticiteit en blijvend geloof en is een broodnodige muzikale balsem voor degenen die moe zijn na de twee jaar durende verwoesting van de COVID-19-pandemie in de VS en in het buitenland. Ondanks deze beproevingen erkennen DARE Records en zijn selectie van talenten de reden voor het seizoen met deze collectie van vijf nummers.

De kerst-EP bevat de man-en-vrouw-opnameartiesten Juan & Lisa Winans die vocaal vuur brengen in hun slimme vakantieliefdeslied, “Piece of My Soul”, dat kerstromantiek viert tijdens kerstcadeaus. Gesterkt door stijgende Memphis-achtige hoorns en een stuwend ritme, heeft deze soulvolle finger-snapper een aanstekelijk refrein: “I want to give you a piece of my soul/I want to find me with you under the maretoe/Don’t need no cadeautjes onder de boom/Alles wat ik wil is dat je verliefd op me wordt.” Juan en Lisa, die zowel songwriters als performers zijn, vermengen old school smaak met new school gevoel en wekken nostalgie op naar een zoet seizoen.

Het vakantieseizoen lijkt niet compleet zonder het horen van dit klassieke deuntje, “The Christmas Song”, uitgevoerd door Shontelle Norman-Beatty, en het beroemdst opgenomen door wijlen Nat “King” Cole. Als voormalig achtergrondzangeres en lid van de gospelgroep bij The New Edwin Hawkins Singers en momenteel achtergrondzangeres bij jazzlegende Dee Dee Bridgewater, brengt Norman-Beatty haar aanzienlijke vaardigheden als solist met zich mee en serveert ze “kastanjes roosteren op een open vuur” met haar aangrijpende mix van vocale suiker en specerijen in een jazzy swingtempo. Ze voegt een klodder scatting en een snufje “Jingle Bells” toe aan het einde, waardoor haar versie van deze favoriet een echt kerstgebak is om tegenaan te kruipen.

“This Christmas”, werd uitgevoerd door zanger, songwriter en producer Travis Malloy, die zowel zijn charme als zijn kunstenaarschap laat zien op een uniek arrangement van de geliefde Donnie Hathaway-klassieker. Met een vakantiegroet aan zijn luisteraars lanceert Malloy een serene versie van het deuntje, ondersteund door een band en hemelse koorharmonieën. Malloy toont zijn vermogen om vanuit zijn middentonen in een prachtige falsetto te glijden en omhult het deuntje met een uitgebreide improvisatie die doet denken aan een haardvuur bij de kerstboom.

Keke Wyatt levert een verbluffende uitvoering van de vakantiehymne “O Come All Ye Faithful”, een persoonlijk, oprecht getuigenis van de heuvels en valleien die ze dankzij Gods genade heeft doorstaan. Wyatt verhoogt en verlaagt vakkundig de stemtemperatuur en het tempo van dit bekende kerstlied, waardoor we het op nieuwe manieren kunnen horen als we danken voor de geboorte van Jezus.

Wyatt voert ook de klassieke “Silent Night” uit met een klagende pianofiguur, dit deuntje wordt onmiddellijk opgetild door de vloeiende zang van Keke Wyatt terwijl het nummer zich uitbreidt met volledige bandbegeleiding en koorondersteuning. Wyatt, een ervaren artiest die zowel R&B- als gospelmateriaal heeft opgenomen tijdens haar muzikale carrière, toont zowel ijver als controle op deze zachte, voettikkende versie van het geliefde kerstlied.

DARE Records Presents ‘A Countdown To Christmas’ is de perfecte manier om je op te vrolijken voor de feestdagen.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media