Peloton x Beyoncé keert terug met grootste artiestenserie ooit | Lancering 19 oktober 2021

Photo credit: Daniel Sannwald

Spread the love

Peloton (NASDAQ:PTON), ’s werelds toonaangevende interactieve fitnessplatform en Beyoncé, de meest genomineerde vrouwelijke artiest in de geschiedenis van GRAMMY®, hebben vandaag de nieuwste aflevering aangekondigd van de Peloton x Beyoncé Artist Series die op 19 oktober wordt gelanceerd, Peloton’s meest uitgebreide Artist Series om- datum. De Peloton x Beyoncé Artist Series biedt 72 uur krachtige content, 17 lessen over een periode van drie dagen met content die wereldwijd wordt gestreamd vanuit Peloton Studios New York en de nieuwe Peloton Studios London. De Peloton Artist Series is een van de meest verwachte evenementen van het merk, met belangstelling die veel verder gaat dan de meer dan 5,9 miljoen leden van Peloton over de hele wereld.

Het nieuwste hoofdstuk van de iconische Peloton x Beyoncé Artist Series onderzoekt de relatie tussen onze innerlijke en uiterlijke kracht, hoe we motivatie benutten en onze kracht halen met inspiratie uit de wereld om ons heen en van binnenuit. Leden zullen gemotiveerd zijn om hun geest te verruimen en hun lichaam uit te dagen voor de iconische Beyoncé-tracks die hun innerlijke kracht laten stralen. Met haar kenmerkende kracht en intentie moedigt Beyoncé de Peloton-gemeenschap en daarbuiten aan om hun eigen doel te vinden in de wereld om hen heen, samen te komen in de geest van inclusiviteit en in hun individuele definitie van macht te stappen.

Als aanvulling op de live-programmering kunnen leden met dagelijkse on-demand lessen een goed afgeronde Peloton x Beyoncé-ervaring samenstellen in hun eigen tempo en gemak in negen modaliteiten, waaronder fietsen, loopvlak, loopvlakbootcamp en off-apparatuuraanbiedingen zoals Kracht, Barre , Stretching en een Outdoor Run and Walk – waardoor de serie toegankelijk is voor iedereen zonder dat er hardware nodig is. Deze krachtige line-up omvat lessen in drie talen, Engels, Duits en Spaans, een primeur voor Peloton. Het wereldwijde evenement begint met een Two-for-One Ride live vanuit de nieuwe Peloton Studios London. Elke Peloton x Beyoncé Artist Series-les is toegankelijk via de Peloton-app, die nieuwe leden kunnen uitproberen voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

Bovendien zullen Beyoncé en Peloton hun partnerschap voor sociale impact uitbreiden door dit najaar de fitnessfaciliteiten van 10 historisch zwarte hogescholen en universiteiten (HBCU’s) te voorzien van Peloton Bikes. Dit initiatief bouwt voort op de gedeelde toewijding van Peloton en Beyoncé om toegang te bieden tot de beste fitness in zijn klasse, en inspireert deze generatie HBCU-studenten om hun kracht, fysiek en mentaal, te benutten door middel van beweging. Duizenden studenten hebben bij het begin van de samenwerking een digitaal Peloton-lidmaatschap ingewisseld, zodat studenten kunnen genieten van Peloton’s bibliotheek met inhoud op en naast de apparatuur. Partnerscholen zijn onder meer: ​​Bennett College, Clark Atlanta University, Grambling State University, Hampton University, Howard University, Morehouse College, Morehouse School of Medicine, Spelman College, Texas Southern University en Wilberforce University. Peloton zal doorgaan met het nastreven van langdurige wervingspartnerschappen op stage-, niet-gegradueerde en afgestudeerde niveaus, terwijl het ook een licht werpt op HBCU-studenten.

“Met de Beyoncé Artist Series kun je mentaal diep putten uit interne en externe krachtbronnen en dit is de soundtrack die je zal vervoeren”, zegt Gwen Bethel Riley, hoofd muziek van Peloton. “We zijn vereerd dat we een nieuwe reeks lessen hebben ontworpen die beweging en muziek op het Peloton-platform naar een hoger niveau tillen. Deze krachtige boodschap zal onze gemeenschap motiveren om voor elkaar en voor zichzelf op te komen.”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media