Yummy Bingham keert terug met opnieuw bedacht “Tell Me”

Spread the love

Yummy Bingham is een levensgenieter in de muziekindustrie. Ze werd letterlijk geboren in de muziekindustrie als de dochter van de bekende platenproducent Dinky Bingham en zangeres Patricia Wyce, het nichtje van Bernard Wright en met legendes Chaka Khan en Guy-leadzanger Aaron Hall als peetouders.

Bingham tekende haar eerste platencontract op 14-jarige leeftijd en heeft elke rol in het bedrijf vervuld, van lid zijn van een zanggroep (Tha’ Rayne) tot backing vocalist voor een who’s who van R&B en hiphop-acts, en dienen als songwriter, label executive en solo-act. Op de jonge leeftijd van 35 heeft Bingham een ​​leven lang ervaring en bleek een duurzaam talent te zijn in een industrie die een geschiedenis heeft van mensen opeten en uitspugen.

Bingham keert terug naar de schijnwerpers met een release met een muzikaal arrangement dat fans van de R&B uit de jaren 80 meteen bekend zullen zijn. “Tell Me”, Binghams nieuwste single, samples van The S.O.S. Band’s klassieke duetballad “Tell Me if You Still Care.” Omdat ze echter de studente muziekgeschiedenis is, doet Bingham meer dan een old school jam nemen die toevallig het valgeluid had dat zo nu en dan hot is, en het dan gebruiken om een ​​nummer te maken dat thematisch niet gerelateerd is aan het origineel. In plaats daarvan gebruikt ze haar songwriting-karbonades om haar eigen draai te geven aan het thema van het lied over het eisen dat een significante ander iets zegt of doet om te bewijzen dat hij net zo toegewijd is aan dit ding als zij.

Bingham hecht veel waarde aan het schrijven van liedjes die rijk zijn aan lyrische inhoud en het vertellen van verhalen die zijn afgeleid van ervaringen uit het verleden, en die deugd stelt haar in staat om een ​​R&B-klassieker te eren en tegelijkertijd iets aparts en inhoudelijks te creëren. Bekijk hier Bingham’s “Tell Me”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media