Incognito laat een dansklassieker schitteren

Spread the love

De altijd consistente en artistiek authentieke Incognito-preview van een bloemlezing van acht cd’s, Always There: 1981-2021, met een onweerstaanbaar jazzy-funky kijk op de kenmerkende hit van The System uit 1982, ‘You Are in My System’. Met een duidelijk andere draai aan de humeurige electro-basis van het origineel, is het gevoel hier brutaal feestelijk met spatten van kleurrijke blazers, groovende gitaren, een shufflin-beat en de relaxte, heldere vocale levering van groepsleider Bluey.

Door het tempo net genoeg te vertragen om plaats te maken voor koperachtige interpunctie in het refrein en genuanceerde zang in de coupletten, houdt Incognito de dansbare sfeer intact met een soepele semi-breakdown en het opbouwen van percussie-elementen tijdens de tweede helft van het nummer. In tegenstelling tot de gepassioneerde uitvoering van Mic Murphy uit 1982, maakt Bluey’s versie geen noemenswaardige dynamische verschuivingen, maar houdt de flow stabiel en aantrekkelijk.

Luister hieronder eerst naar Incognito’s vertolking van “You Are in My System” en geef ons je mening over hun update van een R&B-klassieker.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media