Son of Pearl maakt er een potje van op “Your Love Is Overdue”

Spread the love

Tedi “Son of Pearl” Robinson is een artiest die bijna elk dialect van funk spreekt dat er is. En op zijn nieuwe nummer, ‘Your Love is Overdue’, bewijst hij vloeiend te zijn in de gladde, beukende en gesynthetiseerde funktaal die we in de jaren tachtig spraken.

Degenen die in die tijd in de buurt waren, begrijpen dat we een hele lange tijd down waren omdat we ons amuseerden, dus de muziek moest niet alleen de dames en heren naar de dansvloer lokken, het moest het podium vormen om het feest te houden gaan na de laatste oproep. En met “Your Love is Overdue” heeft Son of Pearl een goed tijdsdeuntje gecreëerd.

De snit heeft die doordringende baslijn die je in je stoel laat dansen en dient als de basis voor funky gitaarriffs terwijl Robinson een oproep en reactie aangaat met toetsenbord. Dat is wanneer hij geen gesprek aangaat met de dame die hij op de dansvloer trok. In het funky nummer wisselt Robinson af tussen haar laten weten wat hij voor haar kan doen en haar ook vertellen waar de man met wie ze kwam, tekortschiet.

“Your Love is Overdue” is goede, leuke muziek die de tijdgeest van een wereld vastlegt die te laat is voor een goede, leuke tijd. Bekijk hier “Your Love is Overdue”.


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media