Sugaray Rayford “Onzichtbare Soldaat”

Spread the love

Ik weet niet of Sugaray Rayford een drilsergeant was tijdens zijn 10 jaar bij het Korps Mariniers van de Verenigde Staten, maar het zou helemaal niet verwonderlijk zijn als hij dat wel was. Met zijn lengte van zes voet en vijf inches heeft hij de gestalte die respect afdwingt. De zangcarrière die hij heeft ontwikkeld in de jaren sinds hij het korps verliet, onthult dat de Tyler, Tx. native beschikt ook over een vocaal instrument dat de aandacht afdwingt.

En Rayford heeft veel aandacht getrokken, eerst als zanger van de in LA gevestigde band The Mannish Boys en vervolgens zijn solocarrière begonnen met het album Blind Alley, uitgebracht in 2010. Rayford en producer/songwriter Eric Come sloegen de handen ineen om het voor een Grammy genomineerde album uit te brengen. Somebody Save Me in 2019, en de twee keerden terug naar de studio om een ​​nieuw project op te nemen. Dat album komt uit in 2022, maar Rayford liet een muzikale snack vallen om de eetlust van soul-, blues- en zuidelijke soulfans te prikkelen in de vorm van het deuntje ‘Invisible Soldier’.

In de loop der jaren heeft Rayford de techniek geperfectioneerd om sociaal relevante, provocerende en inzichtelijke berichten in de nummers te voegen die aanstekelijk en ronduit funky zijn, en hij zet die trend voort met het onstuimige ‘Invisible Soldier’. Dit nummer gaat over de gedachten die overdag in ons hoofd sluimeren, maar die ’s nachts of wanneer we niet anders kunnen worden beziggehouden, opduiken en grote schade aanrichten. “Invisible Soldier” gaat over de verborgen gevechten die mensen voeren terwijl ze een kalm beeld aan de wereld presenteren.

Het is iets dat een militair zou weten. Je zou zelfs kunnen zeggen dat “Invisible Soldier” een muzikale uitdrukking is van de veldslagen die onze troepen leveren lang nadat de kanonnen zijn stilgevallen. Bekijk hier de wereldpremière van Sugaray Rayford’s “Invisible Soldier”, en bedankt voor je service, Marine.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media